Σαλάτα με καρπούζι και φέτα
Ιδανική επιλογή για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού που έρχεται
Κάθε ελληνικό τραπέζι, από τα πιο απλά μέχρι τα επίσημα, ξεκινά με ένα τυρί και καταλήγει σε ένα φρούτο.
Το καλοκαίρι, τις περισσότερες φορές η φέτα έχει τη θέση του τυριού και το καρπούζι αυτή του φρούτου. Τι θα συμβεί αν τα «παντρέψετε»; Μια γευστικότατη και δροσερή σαλάτα.
Υλικά:
- 500 γραμμάρια καρπούζι
- 200 γραμμάρια φέτα
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- χυμός lime
- μαϊντανός
- δυόσμος
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες και το τοποθετούμε σε ένα μπολ με χυμό lime.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το καρπούζι (χωρίς κουκούτσια) με τη φέτα που έχουμε κόψει σε κομμάτια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι (μαζί με το lime) και τα μυρωδικά.
Ανακατεύουμε και στη συνέχεια προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.
- Ο Πολ Πογκμπά επιχειρηματίας: Μπαίνει στον κόσμο των αγώνων καμήλων
- Πανελλήνιες 2026: Αυτοί είναι οι Συντελεστές Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής
- Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 20χρονου και του συντρόφου του που ασελγούσαν στα ανήλικα ανίψια του νεαρού
- Προσοχή: Ανακαλείται παρτίδα γνωστού λικέρ
- Η Μελόνι γλείφει τα δάχτυλα της: Η ιταλική κουζίνα στον κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομικάς της UNESCO
- Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατά της συμμετοχής τρανς γυναικών σε γυναικείες διοργανώσεις


