Ο Σειρηνάκης και τα (διεθνούς φήμης) κορίτσια του «αναστάτωσαν» τη Μύκονο
Αμίρα Αντάρα, Αλι Μπρίλσεν, Κάρλα Κοξ, Αλίσια Κεντ, αλλά και η ελληνίδα Μαρία Αλεξάνδρου έκαναν... απόβαση στο νησί των ανέμων
Στις 5 Μαΐου ο Δημήτρης Σειρηνάκης «αναστάτωσε» την Αθήνα με τα φαντασμαγορικά Sirina International Erotic Awards.
Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για τον πολυπράγμονα επιχειρηματία, ο οποίος επωφελούμενος από την παρουσία παγκοσμίου φήμης πορνοστάρ στη χώρα μας, «πέταξε» μαζί τους για τη Μύκονο, όπου γύρισε, όχι μια, αλλά τρεις ερωτικές ταινίες σε βίλες του νησιού.
Αμίρα Αντάρα, Αλι Μπρίλσεν, Κάρλα Κοξ, Αλίσια Κεντ, αλλά και η ελληνίδα Μαρία Αλεξάνδρου έκαναν… απόβαση στη Μύκονο, σύμφωνα με την Espresso και… έβαλαν φωτιά στο νησί των ανέμων.
Τα γυρίσματα έγιναν σε απόμερες παραλίες, τις οποίες η ομάδα προσέγγισε με σκάφος, καθώς και σε πολυτελείς βίλες.
Μάλιστα στη θέση του σκηνοθέτη αυτή τη φορά δεν ήταν μόνος του ο Δημήτρης Σειρινάκης, αφού είχε στο πλευρό του τη διεθνούς φήμης σκηνοθέτιδα, Σκάρλετ Ρέβελ, η οποία βραβεύτηκε και στα Sirina International Erotic Awards.
Για να… κλείσει ευχάριστα η διαμονή στη Μύκονο, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων η εταιρία γιόρτασε με ένα μπάρμπεκιου πάρτυ σε μια από τις βίλες των γυρισμάτων.
- Κρήτη: Αμείωτες οι μεταναστευτικές ροές – Διασώθηκαν 364 άτομα σε ένα 24ωρο
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος Betsson 1-3: Στον τελικό του Κυπέλλου οι Κυανέρυθρες
- Αλαμπάμα: Ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυναικών – Χτυπήθηκε και μια διαιτητής (vid)
- Sex, γυμνό, τραπεζικοί κωδικοί: Αν αγοράσατε τα smart glasses της Meta, κάποιος στην Κένυα ξέρει τα πάντα για εσάς – Σοκαριστική έρευνα
- Ιράν: Η κρατική τηλεόραση μετέδωσε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν»
- LIVE: Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας

