Μάντζιος και στο… βάθος Κόντης για Λεβαδειακό
Με τον Ζοσέ Ανιγκό να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού, οι Βοιωτοί έχουν καταλήξει σε δύο περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά
Ο λόγος για τους Άκη Μάντζιο και Χρήστο Κόντη. Ο 48χρονος Άκης Μάντζιος είναι παλιός γνώριμος στη Λιβαδειά καθώς είχε διατελέσει προπονητής του Λεβαδειακού και τη σεζόν 2015-2016, πριν μεσολαβήσει η περιπέτεια στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο Μάντζιος μπορεί αυτή τη στιγμή να λογίζεται ως φαβορί για τη θέση, όμως οι ιθύνοντες του Λεβαδειακού εξετάζουν και την περίπτωση του Χρήστου Κόντη. Ο 43χρονος, ξεκίνησε τη σεζόν σαν βοηθός προπονητή στο τιμ του Ολυμπιακού και κατέληξε να έχει τα ηνία των ερυθρόλευκων στο τελείωμα της σεζόν. Δεν αποκλείεται λοιπόν αν χαλάσει για οποιονδήποτε λόγο χαλάει του Μάντζιουμ να δούμε τον Κόντη να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή των Βοιωτών.
- Επτά ημέρες μετά – Eπτά ερωτήματα για τον αμερικανο-ισραηλινό πόλεμο κατά του Ιράν
- Καύσιμα: Στα 2 ευρώ ήδη η βενζίνη – Και δεν είναι ο πόλεμος ο λόγος…
- Η Μέριλιν Μονρόε μισούσε τον Λόρενς Ολίβιε κι αυτός την έλεγε «σκύλα» – Δημιούργησαν μια εξαιρετική ταινία
- Ελληνοαμερικάνος «καμικάζι» – Ποιος είναι ο 30χρονος «dirtibike» που συνελήφθη για σούζες και επικίνδυνη οδήγηση
- Στρατιωτικό συνασπισμό για την εξάλειψη των καρτέλ στη Λατινική Αμερική ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Κρήτη: Απήγαγε και απείλησε την πρώην σύντροφό του ότι θα δημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες της


