Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Ανιγκό, ξεκινάει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος προπονητής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Κυανέρυθρους – Μανθάτης και Χουτεσιώτης τα δύο πρώτα ονόματα από την εγχώρια λίστα του 57χρονου κόουτς.
Ο Ζοσέ Ανιγκό πραγματοποίησε σπουδαίο έργο στον Λεβαδειακό και ήταν ένας από τους προπονητές που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν. Η εξαιρετική δουλειά του Γάλλου τεχνικού στους Βοιωτούς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι κινήθηκαν ταχύτατα για την απόκτησή του και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Short-Term Rentals Enter a Phase of Maturity in Greece and Europe
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της