Ένα άτομο πυροβόλησε στο έδαφος σε σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών
Η περιοχή αποκλείστηκε και κανείς δεν τραυματίστηκε
Ένα άτομο πυροβόλησε στο έδαφος μέσα στο σιδηροδρομικό σταθμό των Βρυξελλών Μιντί και έπειτα τράπηκε σε φυγή, προκαλώντας πανικό στον κόσμο, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός, δήλωσε μια εκπρόσωπος της εισαγγελίας της βελγικής πρωτεύουσας.
Μεγάλα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου ανέφεραν ότι μια «πυροδότηση» προκάλεσε την εκκένωση του σταθμού από την αστυνομία. Η αστυνομία και οι εισαγγελικές αρχές διέψευσαν αυτή την πληροφορία.
Η εκπρόσωπος τόνισε ότι εικόνες από βίντεο έδειξαν κάποιον να πυροβολεί στο έδαφος περίπου στις 17:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Ελλάδας).
Η περιοχή αποκλείστηκε και κανείς δεν τραυματίστηκε.
Οι κάλυκες των σφαιρών περισυλλέχθηκαν και στάλθηκαν στο εργαστήριο για βαλλιστικό έλεγχο, ενώ η αστυνομία αναζητεί τον ύποπτο, πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik ότι η αστυνομία προσπαθεί να διασταυρώσει πληροφορίες για έναν ή δύο ένοπλους άνδρες στο σταθμό.
- Μια «τρελή» απόφαση και… οι υποψήφιοι διάδοχοι του Μαρέσκα
- Το έθιμο που ξεκίνησε Έλληνας μετανάστης το 1920 – Στον Καναδά κάποιοι καλωσορίζουν το νέο έτος με βουτιές στα παγωμένα νερά
- e-EΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές που ολοκληρώνονται στις 2 Ιανουαρίου
- Η διπλωματική ατζέντα του 2026 – Προκλήσεις και στοιχήματα για το Υπουργείο Εξωτερικών
- Ελβετία: Συλληπητήρια ΥΠΕΞ για το Κραν Μοντανά – «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση»
- Επίσημο: Δανεικός στο Μαρούσι από τον Παναθηναϊκό ο Κουζέλογλου



