Τα ξαναλένε την Πέμπτη Χρήστος Δώνης και Παναθηναϊκός
Νέο ραντεβού την Πέμπτη θα έχουν ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Δώνη, αφού στην πρώτη που έγινε την Τρίτη, δεν υπήρξε συμφωνία
Το συμβόλαιο του Χρήστου Δώνη τελειώνει στο τέλος του Μαΐου και από τον Παναθηναϊκό τον κάλεσαν για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.
Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου, και συζήτησαν την προοπτική της υπογραφής νέου συμβολαίου για τα επόμενα 3 χρόνια.
Συμφωνία, όμως, δεν επήλθε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η υπόθεση οδεύει προς «ναυάγιο». Αντίθετα, οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη (10/05), με στόχο να καλυφθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν και να δώσουν τα χέρια.
Την ίδια ημέρα, επίσης, είναι προγραμματισμένο και το ραντεβού με τον Ρόμπιν Λουντ, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο και ήδη υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, εντός κι εκτός των συνόρων.
Η περίπτωση του Φινλανδού μέσου είναι σαφώς πιο δύσκολη, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός
- Αυτές είναι οι ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2026
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων




