Βρετανία: Αναφορές για πυροβολισμούς στην Οξφόρδη – Ένας τραυματίας
Η βρετανική αστυνομία έχει αποκλείσει τρεις δρόμους στο κέντρο της πόλης
Συναγερμός σήμανε στην Οξφόρδη της Βρετανίας μετά από αναφορές κατοίκων για πυροβολισμούς.
Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, ενώ αυτή την ώρα είναι αποκλεισμένη η Paradise Square καθώς και οι γύρω δρόμοι, Paradise Street και Castle Street.
Οι αρχές, μάλιστα, καλούν τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, κάτοικοι ανέφεραν πως ακούστηκαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι αρχές.
Στην περιοχή έχουν φτάσει ασθενοφόρα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει ένας ελαφρά τραυματίας.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου, επιβεβαίωσε το περιστατικό, σημειώνοντας πως υπάρχει ένας τραυματίας, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
«Έχουμε ακόμη ένα ασθενοφόρο και ένα όχημα ταχείας αντίδρασης στο σημείο, αλλά δεν υπάρχουν επί του παρόντος περαιτέρω ασθενείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ένας κάτοικος στην πλατεία Paradise, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε πως «ήμουν σπίτι με τα παιδιά μου και η αστυνομία δεν θα μας άφηνε στο δρόμο. Άκουσα περίπου πέντε πυροβολισμούς».
- Διακοπές στην… έρημο για τον Γιαμάλ (vid)
- Η τεχνολογία βάζει φρένο στις προσλήψεις – Στάση αναμονής από τις εταιρείες, υπό πίεση οι εργαζόμενοι
- Κολλαγόνο, παντζάρια και… σεξ: Τι μας δίδαξε η επιστήμη για την υγεία και την ευεξία το 2025
- «Κανείς δεν είναι ασφαλής όταν με ερωτεύεται» – Οι τέσσερις γάμοι και τα διάσημα love story της Μπριζίτ Μπαρντό
- LIVE: Μίλαν – Ελλάς Βερόνα
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις

