
Βραβεύεται ο Λανς Άρμστρονγκ
Θα τιμηθεί τον Ιούνιο για την προσφορά του κατά του καρκίνου του μαστού
Ο Λανς Άρμστρονγκ θα τιμηθεί τον Ιούνιο για την προσφορά του κατά του καρκίνου του μαστού.
Ο αμφιλεγόμενος, παγκοσμίου φήμης ποδηλάτης έχασε όλα του τα μετάλλια το 2012 εξαιτίας των αρνήσεών του να υποστεί ελέγχους χρήσης αναβολικών ουσιών, ενώ ακυρώθηκαν και οι επτά νίκες που είχε στον γύρο της Γαλλίας.
Αλλά ο Λανς Άρμστρονγκ, ο οποίος έδωσε τη δική του μάχη με τον καρκίνο των όρχεων, θα λάβει το βραβείο Έμπνευσης Babes for Boobs του ιδρύματος Σούζαν Κόμεν στις 7 Ιουνίου.
Οι διοργανωτές πηγαίνοντας κόντρα στα προστάγματα της εποχής δίνουν το δικό τους τόνο και θα διοργανώσουν μία δημοπρασία στην οποία θα πάρει μέρος «μία επιλεγμένη ομάδα ανδρών που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ως εξώφυλλο στο περιοδικό Angeleno… Τα εξώφυλλα αυτά θα δημοπρατηθούν κατά τη διάρκεια του δείπνου, με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα για φιλανθρωπικό σκοπό», αναφέρει το δελτίο Τύπου της διοργάνωσης.
- Ιράν: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η κατάρριψη drone στη Σαουδική Αραβία με Patriot
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν



