
ΑΕΚ: Άνοιξαν όλες οι θύρες του ΟΑΚΑ
Κατάμεστο θα είναι απόψε το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι-φιέστα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό. Πλέον, υπάρχουν εισιτήρια και για τις θύρες 31 με 15 ευρώ και 33 με 10 ευρώ
Κατάμεστο θα είναι απόψε το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι-φιέστα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, καθώς, όπως ενημέρωσαν πριν λίγο οι άνθρωποι της Ένωσης, άνοιξαν πλέον όλες οι θύρες του γηπέδου προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει.
Συγκεκριμένα, υπάρχουν πλέον εισιτήρια και για τις θύρες 31 με 15 ευρώ και 33 με 10 ευρώ.
Παράλληλα, η ΠΑΕ έστειλε εκ νέου μήνυμα στον κόσμο, ζητώντας προσοχή και υπενθυμίζοντας πως με τη λήξη του αγώνα δεν πρέπει να εισέλθει κανείς στον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.
Αναλυτικά:
«Λίγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή του κόσμου της ΑΕΚ σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο! Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δεν πρέπει να ανάψουμε ούτε… αναπτήρα! Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών και θα απομακρύνεται άμεσα από το γήπεδο όποιος αποπειραθεί να κάνει την παραμικρή χρήση! Δεν μπαίνει κανείς στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, αφού πρόκειται για κανονικό αγώνα πρωταθλήματος με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα εν ισχύ και ορατό τον κίνδυνο τιμωρίας! Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείσθε για την έγκαιρη παρουσία στο ΟΑΚΑ λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου! #aekfcseason2017_18 #aeklev #aekfcteam2017_18 #aekfamily #weareback».
- Δική Τεμπών: Αυξήθηκε ο αριθμός των θέσεων στην αίθουσα του Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας
- Οι απίθανες αποζημιώσεις του Μπενίτεθ
- Δένδιας για τα 20 χρόνια από τον θάνατο του Σμηναγού Ηλιάκη: Χρέος μας η συνέχιση της αμυντικής θωράκισης της χώρας
- Οδηγοί έκαναν κόντρες και έτρεχαν με 221 χλμ/ώρα στη Θεσσαλονίκη – Ο ένας οδηγούσε μεθυσμένος
- Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα σενάρια για τους Μπόστον Σέλτικς
- Μικρολίμανο: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του κακοποιού που πυροβόλησαν αστυνομικοί

