Νέα πειθαρχική διαδικασία της Ευρωλίγκα κατά Γιαννακόπουλου
Νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κίνησε η Euroleague
Νέα πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου κίνησε η Euroleague, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Αφορμή στάθηκαν και πάλι δύο αναρτήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα social media, αμέσως μετά την πρόσφατη συνεδρίαση των μετόχων της Euroleague, οι οποίες, μάλιστα, κρίθηκαν πολύ σοβαρές από τη διοργανώτρια αρχή.
Με τη νέα πειθαρχική διαδικασία, ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» αναμένεται να πληγεί για ακόμη μία φορά οικονομικά, καθώς θα κληθεί να πληρώσει και πάλι υψηλό πρόστιμο.
Η απόφαση της διοργανώτριας πάρθηκε λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ στην σειρά των πλέι οφ, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, και ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει προαναγγείλει ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για ν’ αποχωρήσει η ομάδα του στο τέλος της σεζόν από την Euroleague και να συνεχίζει στη FIBA.
- Ο Σπαλέτι απάντησε σε… προπονητή της εξέδρας: «Αν δεν σου αρέσει η Γιουβέντους, κάτσε σπίτι» (vid)
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντίνο ο Παναθηναϊκός (vid, pic)
- «Λύγισε» ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μάχατς και αποκλείστηκε από το Australian Open
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εστουδιάντες για μια θέση στους «8» του Eurocup
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442