Η Ρέιτσελ Ρόι είναι η επικεφαλής σχεδιάστρια της Εβδομάδας Μόδας στο Μέμφις
30 κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή της θα παρουσιάσει σήμερα η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας.
Η Ρέιτσελ Ρόι είναι φέτος η επικεφαλής σχεδιάστρια στην 7η Εβδομάδα Μόδας του Μέμφις, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 15 Απριλίου. Η Αμερικανίδα σχεδιάστρια θα παρουσιάσει τη συλλογή της για τη φετινή άνοιξη στην πασαρέλα.
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προβλέπεται να αναλάβει το ρόλο της οικοδέσποινας στη διοργάνωση και θα συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις. Χθες μάλιστα, παρουσίασε την εκδήλωση «Fashion Night Out» και trunk show, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να αγοράσουν ρούχα από την κολεξιόν που φορούσαν τα μοντέλα. Σήμερα η σχεδιάστρια είναι επίτιμη προσκεκλημένη σε ένα γεύμα για influencers, ενώ θα συμμετάσχει και σε ένα Q&A με τη δημιουργό της Εβδομάδας Μόδας του Μέμφις, Άμπι Φίλιπς.
«Μου αρέσει να παντρεύω τις σύγχρονες επιρροές με ιστορικές αναφορές, να αναμιγνύω την πολυτέλεια με την απλότητα, το παλιό με το νέο και να βρίσκω την αρμονία σε διαφορετικές πηγές έμπνευσης. Για μένα, ο σχεδιασμός είναι αφήγηση και η άνοιξη είναι πάντα μια νέα εκκίνηση γεμάτη ενέργεια» ανέφερε η σχεδιάστρια στο WWD.
https://www.instagram.com/p/BheajJPDZ2f/?taken-by=rachel_roy
Η Ρέιτσελ Ρόι θα είναι η σημερινή κεντρική σχεδιάστρια και θα παρουσιάσει 30 εμφανίσεις από την ανοιξιάτική συλλογή της, μαγιό και συλλογές κοσμημάτων σε σόου στη Graceland.
https://www.instagram.com/p/BgWhYC7n9kp/?taken-by=rachel_roy
Δεν αρκείται μόνο στην ενασχόληση της με το χώρο της μόδας, αντιθέτως είναι η ιδρύτρια κοινωνικής επιχείρησης και έχει οριστεί πρέσβειρα του UN Women – της Υπηρεσίας του ΟΗΕ για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών. Αποστολή της είναι η αξιοποίηση της εμπειρίας της ως επιτυχημένη γυναίκα επιχειρηματίας στην προώθηση προγραμμάτων που αποσκοπούν στην επίτευξη της ισότητας των φύλων και στη στήριξη της γυναικείας καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.
https://www.instagram.com/p/BeQlM-QnZZA/?taken-by=rachel_roy
Τις δημιουργίες τους θα παρουσιάσουν στην πασαρέλα οι Ituen Basi από τη Νιγηρία, Sloane Lenz του brand “This is Sloane” από το Όστιν του Τέξας, ο οίκος νυφικών Daniel Magana Couture από την κομητεία Όραντζ της Καλιφόρνιας και η TIENA από το Μέμφις.
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των pop-up καταστημάτων κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα ενισχύσει το Δίκτυο Σχεδίου Μόδας του Μέμφις (Memphis Fashion Design Network), το οποίο ενισχύει τοπικούς σχεδιαστές και καλλιτέχνες στη βιομηχανία της μόδας στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού, το σχεδιασμό και την παραγωγή.
- Χαλασμένο καζανάκι και προβλήματα στo email – Γήινες αναποδιές ταλαιπώρησαν τους αστροναύτες του Artemis II
- Οι Αθώοι: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο Αλέξης Τσίπρας και το ραντεβού με την Ιστορία – Η επαναφορά του ηθικού πλεονεκτήματος απέναντι στα σκάνδαλα
- Κρήτη: Στο ΠΑΓΝΗ 22χρονος μετά από καβγά – Συνελήφθη ο κουνιάδος του
- Η Παρτιζάν «τρόλαρε» τον Ερυθρό Αστέρα: «Ήταν απλώς μία προπόνηση» (pic)
- Ανισότητα και παιδικός καρκίνος – Σχεδόν όλοι οι θάνατοι στις φτωχότερες χώρες
- Eurovision 2026: Πότε εμφανίζεται ο Akylas με το Ferto στον Α’ Ημιτελικό
- Δωρεάν Συμβουλευτική από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΣΕ) του Δήμου Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442