Το τζετ σκι βγήκε στη στεριά
Ένας εφευρετικός νεαρός στην Ολλανδία βρήκε τον πιο εντυπωσιακό τρόπο για να κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης του
Αν η μισή σου χώρα βρίσκεται λιγότερο από ένα μέτρο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, ενώ το 1/4 κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, τότε ένα τζετ σκι καλό είναι να το έχεις.
Αν μάλιστα το έχεις αλλά δεν το χρησιμοποιείς και συχνά, τότε καλό είναι να βρεις ένα τρόπο να το αξιοποιήσεις για να μην πιάνει αράχνες στην αποθήκη.
Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε και ο νεαρός Ολλανδός που μετέτρεψε το τζετ σκι του σε όχημα πόλης, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Μετά τη μετατροπή, το τζετ σκι κινείται με ρόδες, κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμπολιτών του εφευρετικού νεαρού.
Το μόνο που μένει να βγει και σε μαζική παραγωγή!
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις
- Νωρίς νωρίς άρχισαν φέτος οι φωτιές

