Έληξε η κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ
Αντιδρώντας στην υπογραφή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις
Έληξε η συμβολική κατάληψη που πραγματοποίησαν στα γραφεία της ΓΣΕΕ Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα που ανήκουν στο ΠΑΜΕ.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ πέταξαν φέιγ βολάν, ανήρτησαν πανό στο κτίριο και έγραψαν στην είσοδο «Γενική Συνομοσπονδία Εργοδοτών Ελλάδος», παραφράζοντας το «Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος».
Στη συνέχεια, έξω από το κτίριο παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, όπου τονίστηκε ότι η ΓΣΕΕ υπέγραψε, την ώρα που η κυβέρνηση χτυπάει το δικαίωμα στην απεργία, στη συλλογική οργάνωση και τη δράση.
Στην κινητοποίηση αυτή προχώρησαν αντιδρώντας στην υπογραφή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ και τις άλλες εργοδοτικές ενώσεις που σημαίνει, όπως υποστηρίζει το ΠΑΜΕ, συμφωνία με την πολιτική της κυβέρνησης «που οδήγησε στη φτώχεια εργαζόμενους και συνταξιούχους».
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους «την ώρα που τα συνδικάτα (Οικοδόμοι, Τρόφιμα-Ποτά, Ηθοποιοί, Φάρμακο) διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς και τα μεροκάματα, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΕ) υπέγραψαν τη λεγόμενη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, δηλαδή την πολιτική της κυβέρνησης, του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών Ενώσεων».
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
- Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Ρούμπιο ανέβαλε το ταξίδι του στο Ισραήλ εν μέσω της επίθεσης εναντίον του Ιράν

