Η Βουλιαγμένη πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών στην υδατοσφαίριση, καθώς νίκησε εύκολα 17-5 το Ρέθυμνο στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Καρπενήσι.
Η Βουλιαγμένη πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών στην υδατοσφαίριση, καθώς νίκησε εύκολα 17-5 το Ρέθυμνο στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Καρπενήσι.
Ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει αύριο (31/3, 13:30) στον «παρθενικό» τελικό του Κυπέλλου γυναικών τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός- Νηρέας Χαλανδρίου στον δεύτερο ημιτελικό (20:00).
Η Βουλιαγμένη επιβεβαίωσε στην πισίνα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στο Ρέθυμνο. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου πήραν από το ξεκίνημα τα «ηνία» στον αγώνα και προηγήθηκαν 4-0 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και 8-2 στο ημίχρονο, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.
Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Κούλχαας με 4 γκολ, ενώ Χυδηριώτη και Ξενάκη πέτυχαν από τρία τέρματα έκαστη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.