Με πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών τη Δευτέρα
Ήπιες πτωτικές τάσεις, με χαμηλό τζίρο, επικρατούν στο άνοιγμα της
σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις
ευρωπαϊκές αγορές. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται
στις 810,67 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,40%.
Ήπιες πτωτικές τάσεις, με χαμηλό τζίρο, επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 810,67 μονάδες σημειώνοντας πτώση 0,40%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 1,95 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει πτώση σε ποσοστό 0,27%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,89%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (+1,71% στα 5,94 ευρώ), της Grivalia Properties (+1,71% στα 8,90 ευρώ) και της Τιτάν (+0,72% στα 20,950 ευρώ).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι μετοχές της Σαράντης (-2,04% στα 14,40 ευρώ), της Πειραιώς (-1,75% στα 3,262 ευρώ), της Eurobank (-1,61% στα 0,7330 ευρώ) και της Motor Oil (-1,61% στα 19,580 ευρώ).
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Πρώτων Υλών (+0,95%) και των Κατασκευών (+0,23%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες καταγράφουν οι δείκτες του Εμπορίου (-1,89%) και του Πετρελαίου (-1,57%).
Ανοδικά κινούνται 15 μετοχές, 36 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Q&R +4,53% και Νηρεύς +2,64%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Αλουμύλ -3,705 και Πλαστικά Θράκης -3,63%.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας