Ακομμάτιστο το συλλαλητήριο λένε οι διοργανωτές [Βίντεο]
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθηνα. Η συντονίστρια Νίνα Γκατζουλη τόνισε πως το συλλαλητήριο θα είναι ακομμάτιστο και πως το μόνο που εκπροσωπεί είναι η φωνή του Ελληνικού λαού.
Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου της Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην Αθηνα.
Η συντονίστρια Νίνα Γκατζουλη τόνισε πως το συλλαλητήριο θα είναι ακομμάτιστο και πως το μόνο που εκπροσωπεί είναι η φωνή του Ελληνικού λαού.

Όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, οι προβλέψεις των διοργανωτών είναι πως ο αριθμός των πολιτών που θα συμμετάσχει θα είναι τριπλάσιος από αυτόν της Θεσσαλονίκης, ενώ ειδικές εγκαταστάσεις ακουστικής θα εγκατασταθούν σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας και όχι μόνο στο Σύνταγμα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πως θα καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης οι διοργανωτές απάντησαν πως πολλές οργανώσεις Μακεδόνων από την Ελλάδα και την ομογένεια έχουν στηρίξει σε αυτο.
Αρκετοί ήταν και οι δημοσιογράφοι και από ξένα Μέσα ενημέρωσης κάτι που δίνει αισιοδοξία στους διοργανωτές πως το μήνυμα τους θα μεταδοθεί διεθνώς.

Όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών που θα θελήσουν να βρεθούν στο Σύνταγμα μετά τη δημοσίευση μέλους του Ρουβίκωνα στο Facebook πως «μπορεί να χυθεί και αίμα» εκείνοι δήλωσαν πως έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ όμως θα λάβουν και τα δικά τους μέτρα περιφρούρησης.
Ορέστης Καρύπης
in.gr
- Τζένιφερ Λόπεζ: Είναι «εξαδάχτυλη»; Η φωτογραφία που προκάλεσε πανικό στα social media
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/3): Δράση με Champions League και τον επαναληπτικό τελικό του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ
- Έρχεται αφρικανική σκόνη από τη Λιβύη και την Αίγυπτο – Πού θα πέσουν λασποβροχές
- Σφυροκόπημα Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές: Εάν υπουργός άλλης κυβέρνησης έκανε τη δήλωση του Γεωργιάδη θα είχε παραιτηθεί
- «Ξεχύθηκαν» στους δρόμους στο Μαρόκο – Οπαδοί βγήκαν για να πανηγυρίσουν το Κόπα Άφρικα (vids)
- Σε εξέλιξη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών – Συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας
- Ο Μάρκο Ρούμπιο αρνείται ότι οι ΗΠΑ επιδιώκουν να ανατρέψουν τον πρόεδρο της Κούβας
- Ο Φουρνιέ… ανάγκασε τον Γιασικεβίτσιους σε αυτοκριτική: «Είναι ξεκάθαρο ότι έκανα κακή δουλειά» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/rafael-barquero-nu-qycrZnS0-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442