Εννέα συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο στο Καλοχώρι
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον δράστη τού αιματηρού
επεισοδίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Καλοχωρίου και είχε ως
αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον δράστη τού αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε χθες βράδυ στην πλατεία Καλοχωρίου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος.
Από την Αστυνομία προσήχθησαν και συνελήφθησαν έως στιγμής εννέα νεαροί, ανάμεσά τους Έλληνες, Αλβανοί και ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, καθώς επάνω τους βρέθηκαν μαχαίρια, σιδηρολοστοί κλπ. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, για άγνωστη έως τώρα αιτία συνεπλάκησαν δύο ομάδες νεαρών.
Κατά τη συμπλοκή, ο άτυχος 22χρονος -ελληνικής καταγωγής- δέχθηκε χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος.
Όπως κατέθεσαν οι φίλοι του, οι ίδιοι τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Διαβατών, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας