Όπεν Αυστραλίας: Στον τελικό η Χάλεπ κόντρα στην Βοζνιάκι
Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ, με 6-3 4-6 και 9-7, μετά από δυόμισι ώρες αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Australian Open.
Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ, με 6-3 4-6 και 9-7, μετά από δυόμισι ώρες αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Australian Open. Αυτός ο τελικός θα είναι ο 3ος της Χάλεπ σε Grand Slam διοργάνωση, μετά από τους δυο χαμένους τελικούς που είχε στο Roland Garros, το 2014 και το 2017.
Αντίπαλος της στον τελικό θα είναι η Καρολίν Βοζνιάκι. Η 27χρονη Δανέζα, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 6-3, 7-6 (2) της 22χρονης Βελγίδας, Ελίζε Μέρτενς (Νο 37), και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.
Εκτός από αγώνας για το πρώτο Grand Slam των δυο μεγάλων αυτών παικτριών, ο τελικός θα είναι και αναμέτρηση για το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού η νικήτρια του τουρνουά θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται και στην κορυφή της WTA την επόμενη Δευτέρα.
in.gr
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη





