Όπεν Αυστραλίας: Στον τελικό η Χάλεπ κόντρα στην Βοζνιάκι
Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ, με 6-3 4-6 και 9-7, μετά από δυόμισι ώρες αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Australian Open.
Η Σιμόνα Χάλεπ, Νο 1 στον κόσμο, δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, καθώς νίκησε την Γερμανίδα, Αντζελίκ Κέρμπερ, με 6-3 4-6 και 9-7, μετά από δυόμισι ώρες αγώνα. Θα είναι η πρώτη φορά που η Χάλεπ θα είναι στον τελικό του Grand Slam της Μελβούρνης και θα γίνει η πρώτη Ρουμάνα που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Australian Open. Αυτός ο τελικός θα είναι ο 3ος της Χάλεπ σε Grand Slam διοργάνωση, μετά από τους δυο χαμένους τελικούς που είχε στο Roland Garros, το 2014 και το 2017.
Αντίπαλος της στον τελικό θα είναι η Καρολίν Βοζνιάκι. Η 27χρονη Δανέζα, Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε με 6-3, 7-6 (2) της 22χρονης Βελγίδας, Ελίζε Μέρτενς (Νο 37), και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.
Εκτός από αγώνας για το πρώτο Grand Slam των δυο μεγάλων αυτών παικτριών, ο τελικός θα είναι και αναμέτρηση για το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού η νικήτρια του τουρνουά θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται και στην κορυφή της WTA την επόμενη Δευτέρα.
in.gr
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442