
Επιτέθηκαν στον Ζουράρι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία [Βίντεο]
Ένταση επικράτησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, όταν ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο του συλλαλητηρίου επιτέθηκε στον πρώην υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι.
Ένταση επικράτησε στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη χρήση του όρου «Μακεδονία» από την ΠΓΔΜ, όταν ομάδα ατόμων που βρίσκονταν στο χώρο του συλλαλητηρίου επιτέθηκε στον πρώην υφυπουργό Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ο οποίος θέλησε να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο.
Η ομάδα των ατόμων επιχείρησε να λιντσάρει τον κ. Ζουράρι, ενώ τον κυνήγησε μέχρι το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, όπου άνδρες της προσωπικής του φρουράς τον έβαλαν σε όχημα και τον φυγάδευσαν.
in.gr
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση
- Μπορεί το σεξ να μας κάνει πιο ευτυχισμένους;
- Το παράδειγμα του Λύντον Τζόνσον στο Βιετνάμ μπορεί να ακολουθήσει ο Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)



































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442