Δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 35χρονος και μία 28χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 8 το πρωί στο 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Χορτερού - Κοίμησης, στις Σέρρες.
Δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 35χρονος και μία 28χρονη, έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα στις 8 το πρωί στο 4ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Χορτερού – Κοίμησης, στις Σέρρες.
Σύμφωνα με το site voria.gr, το ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, και προσέκρουσε σε μεταλλικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωής του ο 35χρονος οδηγός και η σύζυγός του.
Στο όχημα επέβαινε το ανήλικο κοριτσάκι τους, μόλις 2 ετών, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας