Ο γκολκίπερ της Μπενεβέντο ισοφάρισε τη Μίλαν, πρώτη η Ίντερ
Νέο σοκ για τη Μίλαν, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας, Μπενεβέντο (2-2), η οποία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα χάρη σε γκολ του τερματοφύλακά της στις καθυστερήσεις! Το «δώρο» της Γιουβέντους δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο η Ίντερ. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο (5-0 επί της Κιέβο) οι «νερατζούρι» απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A μετά από 15 αγωνιστικές.
Νέο σοκ για τη Μίλαν, η οποία δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της ουραγού της βαθμολογίας, Μπενεβέντο (2-2), η οποία κατέκτησε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα χάρη σε γκολ του τερματοφύλακά της στις καθυστερήσεις!
Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο προηγήθηκε με τα γκολ των Μποναβεντούρα (38′) και Κάλινιτς (57′), οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 50ο λεπτό με τον Πούσκας και στο 90′ έκαναν την έκπληξη με τον γκολκίπερ Αλμπέρτο Μπρινόλι να σκοράρει με κεφαλιά στην τελευταία φάση του αγώνα.
Το «δώρο» της Γιουβέντους δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο η Ίντερ. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο (5-0 επί της Κιέβο) οι «νερατζούρι» απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στη Serie A μετά από 15 αγωνιστικές. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ήταν ο Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.
Άνετη νίκη πέτυχε και η Φιορεντίνα επί της Σασουόλο, ενώ η Μπολόνια, χωρίς τον Βασίλη Τοροσίδη στην αποστολή, «έσωσε την παρτίδα» στο τέλος, με το 1-1 επί της Κάλιαρι.
Συνοπτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 15ης αγωνιστικής στη Serie A:
Ρόμα-ΣΠΑΛ 3-1
(19′ Τζέκο, 32′ Στρούτμαν, 53′ Πελεγκρίνι – 56′ Βιβιάνι)
Νάπολι-Γιουβέντους 0-1
(13′ Ιγκουαΐν)
Τορίνο-Αταλάντα 1-1
(45΄ Ενκουλού – 54΄ Ίλισιτς)
Μπενεβέντο-Μίλαν 2-2
(50′ Πούσκας, 90′ Μπρινόλι – 38′ Μποναβεντούρα, 57′ Κάλινιτς)
Μπολόνια-Κάλιαρι 1-1
(81΄ Ντέστρο – 42΄ Ζοάο Πέδρο)
Φιορεντίνα-Σασουόλο 3-0
(32΄ Σιμεόνε, 42΄ Βερετού, 71΄ Κιέζα)
Ίντερ-Κιέβο 5-0
(23΄,57΄,90΄+2 Πέρισιτς, 38΄ Ικάρντι, 60΄ Σκρίνιαρ)
Σαμπντόρια-Λάτσιο 3/12
Κροτόνε-Ουντινέζε 4/12
Βερόνα-Τζένοα 4/12
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 15 αγώνες)
Ίντερ 39
Νάπολι 38
Γιουβέντους 37
Ρόμα 34
Λάτσιο 29 -13αγ.
Σαμπντόρια 26 -13αγ.
Φιορεντίνα 21
Μίλαν 21
Μπολόνια 21
Κιέβο 20
Αταλάντα 20
Τορίνο 20
Κάλιαρι 16
Ουντινέζε 12 -13αγ.
Κροτόνε 12 -14αγ.
Σασουόλο 11
Τζένοα 10 -14αγ.
ΣΠΑΛ 10
Βερόνα 9 -14αγ.
Μπενεβέντο 1
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο Βαγιεκάνο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442