Διαγωνισμός για 7.000 μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα
Τις επόμενες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των Δήμων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Τις επόμενες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα διαγωνισμός για μόνιμες προσλήψεις στην καθαριότητα των Δήμων, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.
Σύμφωνα με τις αναφορές του κ. Σκουρλέτη οι θέσεις θα ξεπεράσουν τις 7.000 και ο διαγωνισμός θα έχει διπλή σημασία. Από τη μια δημιουργεί θέσεις εργασίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου κυριαρχούν οι ελαστικές μορφές απασχόλησης και από την άλλη «γίνεται μέσα σε περίοδο πολιτικών λιτότητας».
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υποστηρίζει την επιστροφή στην αναλογία προσλήψεων/αποχωρήσεων 1 προς 5 (μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις), διότι θέλει να συρρικνώσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο, με την εκχώρηση βασικών λειτουργιών τους στον ιδιωτικό τομέα.
«Σε αυτό εμείς θα είμαστε κάθετοι. Θεωρούμε ότι υπάρχουν υπηρεσίες, οι οποίες επιτελούν κοινωνικό έργο, γιατί υπάρχουν δημόσια κοινωνικά αγαθά τα οποία θα πρέπει να προστατευτούν από το να δοθούν βορά στις δυνάμεις της αγοράς και του ιδιωτικού κεφαλαίου» πρόσθεσε ο υπουργός.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας