Ανοιχτός και τις Τρίτες ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών
Ανοιχτός στο κοινό θα είναι και τις Τρίτες ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Ανοιχτός στο κοινό θα είναι και τις Τρίτες ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.
«Και τις Τρίτες θα είναι ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών έως το ύψος του ναού του Απόλλωνα, η αίθουσα του Ηνιόχου του Μουσείου και το Ιερό της Προναίας με τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού ορισμένου χρόνου για τους χειμερινούς μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αλ. Τσίπρας: Αναγκαία η πολιτική αλλαγή, ξέρουμε τη ρότα που πρέπει να χαράξει η χώρα – Και όμως κινείται… η κοινωνία μας
- Μαζικές αντι-Τραμπ διαδηλώσεις σε Γροιλανδία και Δανία – «Κάτω τα χεριά σου»
- Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων με ανείσπρακτα ενοίκια
- Βόλος: Αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση στην πόλη – Οι τρεις βασικές πηγές που επιβαρύνουν την ποιότητα του αέρα
- LIVE: Πανσερραϊκός – Κηφισιά
- Άκης Πετρετζίκης: Η ανάρτηση με το γιο του Αχιλλέα και το χιουμοριστικό κουίζ


