Ξέσπασαν στους Κλίπερς οι πρωταθλητές Ουόριορς
Οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξέσπασαν πάνω στους Κλίπερς, πανηγυρίζοντας θρίαμβο με 141-113 μέσα στο Λος Αντζελες, αφήνοντας πίσω τους, τις τρεις ήττες που γνώρισαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Κορυφαίος ο Στεφ Κάρι που σημείωσε 31 πόντους, ενώ 19 πέτυχε ο Κέβιν Ντουράντ.
Οι πρωταθλητές Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ξέσπασαν πάνω στους Κλίπερς, πανηγυρίζοντας θρίαμβο με 141-113 μέσα στο Λος Αντζελες, αφήνοντας πίσω τους, τις τρεις ήττες που γνώρισαν στο ξεκίνημα της σεζόν. Κορυφαίος ο Στεφ Κάρι που σημείωσε 31 πόντους, ενώ 19 πέτυχε ο Κέβιν Ντουράντ.
Σπουδαία εμφάνιση και νίκη (108-94) των Σέλτικς επί των Σπερς, με 24 πόντους του Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ οι Νικς επικράτησαν με 116-100 των Νάγκετς, έχοντας πρωταγωνιστή τον Κρίσταπς Πορζίνγκις, που έκανε ρεκόρ καριέρας με 38 πόντους.
Την παράταση (125-122) χρειάστηκε η Μινεσότα για να πανηγυρίσει μέσα στο Μαϊάμι, ενώ οι 39 πόντοι του Άντονι Ντέιβις δεν αποδείχθηκαν αρκετοί στη Νέα Ορλεάνη που γνώρισε την ήττα (105-99).
Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Βοστόνη-Σαν Αντόνιο 108-94
Μαϊάμι-Μινεσότα 122-125 (παράταση)
Νέα Υόρκη-Ντένβερ 116-110
Χιούστον-Φιλαδέλφεια 107-115
Μέμφις-Σάρλοτ 99-104
Νέα Ορλεάνη-Ορλάντο 99-115
Γιούτα-Ντάλας 104-89
Πόρτλαντ-Τορόντο 85-99
Κλίπερς-Γκόλντεν Στέιτ 113-141
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»


