
Μοιρασιά βαθμών στα Γιάννενα για ΠΑΣ και Πανιώνιο
ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.
Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν στους «Ζωσιμάδες» οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, όμως το τελικό σκορ συνέχισε το φετινό αήττητο και για τις δύο.
Το σκορ άνοιξε στο 49ο λεπτό ο Μασούρας με κοντινό πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Βλάχου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν κράτησαν πολύ το προβάδισμα, καθώς έπειτα από τραγικό λάθος του Μπανανά μέσα στην περιοχή, ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης έγραψε το 1-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Μασούντ με δεύτερη κίτρινη στο 87′.
in.gr
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών

