«Δεν ξεχνάμε» λέει ο Τσίπρας για την 43η επέτειο τουρκικής εισβολής στην Κύπρο
«43 χρόνια από την εισβολή του 'Αττίλα' δεν ξεχνάμε τα θύματα, δεν λησμονούμε τις συνέπειες της κατοχής», τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter, για την 43η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
«43 χρόνια από την εισβολή του ‘Αττίλα’ δεν ξεχνάμε τα θύματα, δεν λησμονούμε τις συνέπειες της κατοχής», τονίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο Twitter, για την 43η επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο.
Ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι «αγωνιζόμαστε για δίκαιη και βιώσιμη λύση, με ειρήνη, ασφάλεια και δημοκρατική συνύπαρξη όλων των κατοίκων του νησιού».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442