Ο Τραμπ θα επισκεφθεί τη Γαλλία για τους εορτασμούς της Ημέρας της Βαστίλλης
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε την πρόσκληση του γάλλου
ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφτεί τη Γαλλία τη 14η Ιουλίου για
τους εορτασμούς της Ημέρας της Βαστίλης.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε την πρόσκληση του γάλλου ομολόγου του Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφτεί τη Γαλλία τη 14η Ιουλίου για τους εορτασμούς της Ημέρας της Βαστίλης.
Ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου επιβεβαίωσε την αποδοχή από τον Αμερικανό πρόεδρο της πρόσκλησης του Μακρόν.
Σε ανακοίνωσή της το γραφείο της γαλλικής προεδρίας ανέφερε πως: «στο πλαίσιο της αναμνηστικής τελετής για την 100ή επέτειο της εισόδου των ΗΠΑ στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε μια πρόσκληση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν για να παραστεί στην παρέλαση της Ημέρας της Βαστίλης την 14η Ιουλίου».
Σύμφωνα με το Ελιζέ, ο Μακρόν έκανε την πρόκληση στον αμερικανό πρόεδρο την Τρίτη, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνδιάλεξης των δύο ηγετών.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας