Break και προβάδισμα τίτλου για τον ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού
Μία νίκη μακριά από τον τίτλο της Α1 βόλεϊ ανδρών για τρίτη σερί σεζόν
βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο ται μπρέικ
οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον τρίτο
τελικό των play off, που έγινε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»,
προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να
κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/04, 19:00) στην
Θεσσαλονίκη.
Μία νίκη μακριά από τον τίτλο της Α1 βόλεϊ ανδρών για τρίτη σερί σεζόν βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Μετά από συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στο ται μπρέικ οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον τρίτο τελικό των play off, που έγινε στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», προηγούνται με 2-1 στη σειρά και πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα.
Ο τέταρτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (4/04, 19:00) στην Θεσσαλονίκη, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον τίτλο μπροστά στο κοινό του, ενώ ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει έτσι ώστε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς που θα γίνει και πάλι στου Ρέντη (7/05 εφόσον χρειαστεί).
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας