Πάνοπλος στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός εν όψει Αρμάνι
Απαρτία είχε στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1) ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, όσο και ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψαν, μετά την απουσία τους από τη νίκη επί του Κοροίβου στο ΣΕΦ, την Κυριακή (22/1). Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά Αρμάνι Μιλάνο, Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκό και η συμμετοχή όλων στην προπόνηση ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους».
Απαρτία είχε στην προπόνηση της Δευτέρας (23/1) ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος. Τόσο ο Κώστας Παπανικολάου, όσο και ο Πάτρικ Γιανγκ επέστρεψαν, μετά την απουσία τους από τη νίκη επί του Κοροίβου στο ΣΕΦ, την Κυριακή (22/1).
Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει κατά σειρά Αρμάνι Μιλάνο, Μπάμπεργκ και Παναθηναϊκό και η συμμετοχή όλων στην προπόνηση ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τους «ερυθρόλευκους».
Ο Κώστας Παπανικολάου έμεινε εκτός δωδεκάδας απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας για να ξεκουραστεί. Ο σμολ φόργουρντ των Πειραιωτών ήταν από τους κορυφαίους στην ευρεία νίκη, 92-62, επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ την περασμένη Παρασκευή, βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα και κρίθηκε απαραίτητο να πάρει ανάσες, καθώς πάνω του στηρίζει πολλά ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος «πατάει» καλύτερα από ποτέ φέτος σε αυτό το διάστημα είχε μικροτραυματισμό στον αγκώνα.
Η πτήση με προορισμό το Μιλάνο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (24/1) στις 14:45. Ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, Ολυμπιακός, θέλει νίκη πάση θυσία, η οποία αν επιτευχθεί θα είναι η 14η σε 19 αγωνιστικές.
O συγκεκριμένος αντίπαλος μάλιστα ενδείκνυται για μία ακόμη εκτός έδρας νίκη, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (5-13), ενώ πριν το θετικό αποτέλεσμα επί της Γαλατασαράι στην Ιταλία την περασμένη εβδομάδα μετρούσε 10 σερί ήττες.
Ακολουθεί η Μπάμπεργκ, ομάδα που έχει δυσαρεστήσει τους «ερυθρόλευκους» τις τρεις τελευταίες φορές που συναντήθηκαν. Στον Ολυμπιακό αισθάνονται πως έχει φτάσει η ώρα να χαμογελάσουν απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι την Παρασκευή (27/1, 21:00).
Τη Δευτέρα (30/1), ο Ολυμπιακός δίνει το 3ο και τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Ιανουάριο, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ, για την Α1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι μαχητικοί Κύπριοι «λύγισαν» από δύο γκολ σε έξι λεπτά (vid)
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
