Απολογείται ο πατέρας για τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους του
Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Λασιθίου ο 52 χρόνος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καυγά των γονιών του στη Σητεία το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Λασιθίου ο 52 χρόνος πατέρας του 5,5 μηνών βρέφους, το οποίο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καυγά των γονιών του στη Σητεία το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.
Ο 52χρονος που βαρύνεται με τις πράξεις της θανατηφόρας σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας, την Πέμπτη είχε ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος του βρέφους προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ εκκρεμούν οι τοξικολογικές, ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές αναλύσεις προκειμένου να εκδοθεί το πλήρες πόρισμα.
Το άτυχο βρέφος αναμένεται να κηδευθεί την Τρίτη στη Σητεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κηφισό – Πού θα υπάρξει προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας
- Συγκρούσεις μεταξύ δύο παρατάξεων ανταρτών στην Κολομβία – Πάνω από 20 νεκροί
- Καθημερινοί τρόπο για να βάλεις «στοπ» στο νυχτερινό τσιμπολόγημα
- Καιρός: Τσουχτερό κρύο, θυελλώδεις άνεμοι και χιονοπτώσεις τη Δευτέρα
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Αστέρας του Χάρι Πότερ πήγε να βοηθήσει γυναίκα που έκλαιγε στον δρόμο και «έφαγε» κουτουλιά
- Είσαι single και δεν ξέρεις γιατί; Μια έρευνα έχει τις απαντήσεις
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442