
Διακοπή κυκλοφορίας στην Πατρών-Κορίνθου από κατολίσθηση
Οι κατολισθήσεις προκάλεσαν διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Νέας ΕΟ Πατρών-Κορίνθου στο ύψος της Ροδινής. Οι απαραίτητες εργασίες ξεκίνησαν άμεσα και θα διαρκέσουν τρεις μέρες. Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία από την παλαιά Εθνική Οδό.
Οι κατολισθήσεις προκάλεσαν διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Νέας ΕΟ Πατρών-Κορίνθου στο ύψος της Ροδινής.
{{{ map }}}
Από τις πρώτες εκτιμήσεις, οι κατολισθήσεις οφείλονται στις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Οι υπεύθυνοι της «Ολύμπιας Οδού» αποφάσισαν να ξεκινήσουν άμεσα τις απαραίτητες εργασίες, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν τρεις μέρες.
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Τα οχήματα προς Πάτρα θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών από τον κόμβο των Σελιανιτίκων στην Αιγιάλεια και θα ξαναμπαίνουν στην νέα εθνική οδό στον κόμβο του Ρίου.
Τα οχήματα προς Κόρινθο θα μπαίνουν στην παλαιά εθνική από τον κόμβο του Ρίου και θα εισέρχονται στη νέα εθνική οδό, μέσω του κόμβου των Σελιανιτίκων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της με ΑΕΚ»
- Ποιος θα είναι ο επόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ;
- Ρομπότ – εργάτες με ελληνικό άρωμα και τεχνητή νοημοσύνη
- Πόλεμος στο Ιράν: «Χρυσά» πονταρίσματα 950 εκατ. δολ. στο πετρέλαιο λίγο πριν ανακοινωθεί η εκεχειρία
- «Είναι μια φωλιά από φίδια»: O Στιβ Κροφτ, η δημοσιογραφία και το 60 Minutes
- Ωδή στη φιλία: Οι «κολλητοί» που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας
- Ο Γκοντάρ και ο πόλεμος – Τα μέτωπα του 20ού αιώνα πυροδότησαν μια επανάσταση στον κινηματογράφο
- Στεγαστική κρίση: Οδηγός εύρεσης κατοικίας – Οι περιοχές με τα πιο προσιτά ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442