Τελευταία, ολιγόλεπτη, συνάντηση Ομπάμα – Πούτιν πριν τον Τραμπ
Τετράλεπτη συνομιλία είχαν Μπαράκ Ομπάμα και Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του APEC στην Λίμα του Περού -την τελευταία διεθνή σύνοδο στην οποία παρίσταται ο Ομπάμα πριν παραδώσει στον Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε στον Πούτιν πως Ουάσινγκτον και Μόσχα πρέπει να εξακολουθήσουν να επιδιώκουν την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη μείωση της βίας στη Συρία, ενώ κάλεσε τη Ρωσία να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της που απορρέουν από τις συμφωνίες του Μινσκ για το Ουκρανικό.
Ολιγόλεπτη συνομιλία είχαν Μπαράκ Ομπάμα και Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του APEC στην Λίμα του Περού -την τελευταία διεθνή σύνοδο στην οποία παρίσταται ο Ομπάμα πριν παραδώσει την 20ή Ιανουαρίου στον Ντόναλντ Τραμπ.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε στον Πούτιν πως οι υπουργοί Εξωτερικών Τζον Κέρι και Σεργκέι Λαβρόφ πρέπει να συνεχίσουν τις επαφές τους το επόμενο διάστημα, μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο Τραμ, στην κατεύθυνση της ανάληψης πρωτοβουλιών για τη μείωση της βίας στη Συρία.
Παράλληλα, κάλεσε τη Ρωσία να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της που απορρέουν από τις συμφωνίες του Μινσκ για την επίλυση της ουκρανκής κρίσης.
Η συνομιλία Ομπάμα-Πούτιν κράτησε τέσσερα λεπτά, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας