Χρυσό μετάλλιο στην ελληνορωμαϊκή κατέκτηκε ο Κεσσίδης
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λαοκράτη Κεσσίδη. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96κ. της ελληνορωμαϊκής. Το τουρνουά συγκέντρωσε παλαιστές από 11 χώρες και οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 850.
Δεύτερο μετάλλιο μέσα σε μία εβδομάδα για τον Λαοκράτη Κεσσίδη. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά στη Σουηδία και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 96κ. της ελληνορωμαϊκής.
Το τουρνουά συγκέντρωσε παλαιστές από 11 χώρες και οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ξεπέρασαν τις 850. Για την ανάγκη των αγώνων, μάλιστα, οι διοργανωτές χρησιμοποίησαν 7 παλαίστρες!
Στην πορεία του για το χρυσό ο Κεσσίδης νίκησε στον δεύτερο αγώνα τον Εμιλ Σαντάλ με πτώση. Ο Σουηδός αθλητής ήταν αυτός που του είχε στερήσει το «εισιτήριο» για τον τελικό την προηγούμενη εβδομάδα. Στον τελικό αντιμετώπισε τον Αντζελο Χανκοκ (ΗΠΑ) και μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 13-4, κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο.
Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε κι ο Βασίλης Μυξάκης. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ ανέβηκε κατηγορία και αγωνίστηκε στα 75κ. και με μία νίκη και δύο ήττες δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
- Betsson: Μια ξεχωριστή προσφορά με 220 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον τροχό
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη
- LIVE: Καραμπάγκ – Άγιαξ



