Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό εξαπολύει η ΝΔ. «Στην κυβέρνηση προσπαθούν να ανασχηματίσουν τη μετριότητα και τη μιζέρια» λένε στην Πειραιώς. Με σχόλιό του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γ.Κουμουτσάκος, έγραψε: «Ανασχηματισμός ματαιότητας. Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού».
Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό εξαπολύει η ΝΔ.
«Στην κυβέρνηση προσπαθούν να ανασχηματίσουν τη μετριότητα και τη μιζέρια» λένε στην Πειραιώς.
Με σχόλιά του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: «Ανασχηματισμός ματαιότητας. Όλα πια έχουν πάρει το δρόμο τους. Προς την έξοδο» και «Ανασχηματισμός ματαιότητας. Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού. Και αυτόν μπορούν να τον κάνουν μόνον οι πολίτες. Με την ψήφο τους».
Ανασχηματισμός ματαιότητας. Όλα πια έχουν πάρει το δρόμο τους. Προς την έξοδο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας