In Transit: Περφόρμανς της Αννέτας Σπανουδάκη στο Μουσείο Μπενάκη
Στην έκθεση «[Out] Topias», ο κοινόχρηστος ή υπαίθριος χώρος ως ένα πλαίσιο συλλογικής μνήμης γίνεται το πεδίο παραστατικής δράσης και το σημείο συνάντησης πολλών διαφορετικών μορφών τέχνης. Στο πλαίσιο της έκθεσης, που παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, την Κυριακή, η εικαστικός και περφόρμερ Αννέτα Σπανουδάκη θα παρουσιάσει την περφόρμανς «Ιn Transit».
Στην έκθεση «[Out] Topias», ο κοινόχρηστος ή υπαίθριος χώρος ως ένα πλαίσιο συλλογικής μνήμης γίνεται το πεδίο παραστατικής δράσης και ενδιαφέροντος, αλλά και το σημείο συνάντησης πολλών διαφορετικών μορφών τέχνης.
Η έκθεση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Prague Quadrennial of Performance Design and Space, μία διεθνή έκθεση παραστασιακού χώρου και θεατρικής αρχιτεκτονικής, παρουσιάζει τα projects που πήραν μέρος στην ελληνική συμμετοχή του 2015, αλλά και εκείνη της Ολλανδίας που κέρδισε το πρώτο βραβείο Curatorial Concept PQ 2015.
Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εικαστικός και περφόρμερ Αννέτα Σπανουδάκη θα παρουσιάσει την περφόρμανς «Ιn Transit».
Η περφόρμανς παρουσιάζεται την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.
Ωρα έναρξης 12.00 μεσημέρι και σημείο συνάντησης η είσοδος του μουσείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- When Easter Bonus is Paid and How it is Calculated
- Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026: Ένας φόρος τιμής στον Αρμάνι στα χρώματα της Ιταλίας
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Νίκη – βαθιά «ανάσα» για την ομάδα του Αγρινίου (vid)
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
- Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους Βεστφαλούς, παρά το γκολ του Κουλιεράκη


