Στάση στον Πειραιά θα κάνει ρωσικό καταδρομικό εν πλω προς τη Συρία
Φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης στη Ρωσία μεταδίδουν πως αποστέλλεται έξω από τις ακτές της Συρίας και το καταδρομικό Smetlivy για να ενωθεί με τον ρωσικό στόλο στη Μεσόγειο. Το καταδρομικό θα κάνει πρώτα στάση στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας.
Φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης στη Ρωσία μεταδίδουν πως αποστέλλεται έξω από τις ακτές της Συρίας και το καταδρομικό Smetlivy για να ενωθεί με τον ρωσικό στόλο στη Μεσόγειο.
Το Smetlvy απέπλευσε από το λιμάνι της Κριμαίας στη Σεβαστούπολη την Παρασκευή.
Το καταδρομικό θα κάνει πρώτα στάση στο λιμάνι του Πειραιά στο πλαίσιο εκδηλώσεων για το αφιερωματικό έτος Ελλάδας-Ρωσίας.
Θα παραμείνει στο λιμάνι του Πειραιά έως τις 2 Νοεμβρίου, όπως αναφέρει το Ruptly το οποίο μετέδωσε και σχετικό βίντεο από τον απόπλου του καταδρομικού στη Σεβαστούπολη.
Ρωσικά πολεμικά πλοία του Βόρειου Στόλου και του Στόλου της Βαλτικής βρίσκονται ήδη εν πλω προς τη Συρία.
Ναυαρχίδα του στόλου είναι το μοναδικό αεροπλανοφόρο της Ρωσίας «Ναύαρχος Κουζνέτζοφ», το οποίο μεταφέρει μαχητικά αεροσκάφη, καθώς και το σοβιετικής εποχής πυρηνοκίνητο καταδρομικό «Μέγας Πέτρος» (Pyotr Velikiy) και πλοία υποστήριξης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας