Στα 5,6 δισ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα του Δημοσίου τον Σεπτέμβριο λόγω αυξημένων εισπράξεων από τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και από τον ΦΠΑ, με τα οριστικά στοιχεία να εμφανίζουν καλύτερη εικόνα από αυτή των προσωρινών. Η υπέρβαση των καθαρών εσόδων έναντι του στόχου φθάνει το 23,31%, έναντι 19,33% που έδειχναν τα προσωρινά στοιχεία. Ικανοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών.
Στα 5,6 δισ. ευρώ ανήλθαν τα έσοδα (προ επιστροφών) του Δημοσίου τον Σεπτέμβριο λόγω αυξημένων εισπράξεων από τον ΕΝΦΙΑ, αλλά και από το ΦΠΑ.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, τα οριστικά στοιχεία των εσόδων των υπηρεσιών της ΓΓΔΕ για το μήνα Σεπτέμβριο και το εννεάμηνο παρουσιάζουν την εξής εικόνα:
α) Τα έσοδα (προ επιστροφών) για τον Σεπτέμβριο είναι 5,6 δισ. ευρώ, ενώ με τα προσωρινά στοιχεία ήταν 5,512 δισ. ευρώ.
β) Τα έσοδα (προ επιστροφών) για το εννεάμηνο είναι 4,03% πάνω από το στόχο του προϋπολογισμού, ενώ με τα προσωρινά στοιχεία ήταν 3,79%.
γ) Τα καθαρά έσοδα για το εννεάμηνο είναι 4,34% πάνω από το στόχο του προϋπολογισμού, ενώ με τα προσωρινά στοιχεία ήταν 3,15%.
δ) Τα καθαρά έσοδα για τον Σεπτέμβριο είναι 23,31% πάνω από το στόχο του προϋπολογισμού, ενώ με τα προσωρινά στοιχεία ήταν 19,33%.
«Τα στοιχεία αυτά συνιστούν τεκμηριωμένη απάντηση προς όσους και όσες προφήτευαν τον εκτροχιασμό των δημοσίων εσόδων» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας