
Τέλος ο Μπέρι από τον Κολοσσό που ανακοίνωσε Ρέλεφορντ
Παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού αποτελεί ο Ντέβιον Μπέρι, μετά από δύο αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1. Ο ροδίτικος σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με καλές συστάσεις και έδειξε αξιόλογα στοιχεία στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Λίγη ώρα μετά, ο Κολοσσός ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ με ένας... παλό γνώριμος των «θαλασσί», καθώς πρόκειται για τον Τρέβορ Ρέλεφορντ.
Παρελθόν από την ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού αποτελεί ο Ντέβιον Μπέρι, μετά από δύο αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1.
Ο ροδίτικος σύλλογος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι με καλές συστάσεις και έδειξε αξιόλογα στοιχεία στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Στις ήττες των «θαλασσί» από Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ, ο Μπέρι είχε από 17 πόντους, σουτάροντας συνολικά 6/11 τρίποντα.
Οι άνθρωποι του Κολοσσού κινούνται για την άμεση αντικατάσταση του Αμερικανού, καθώς ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον νεοφώτιστο Προμηθέα, το Σάββατο στο «Βενετόκλειο».
Ανακοίνωσε Ρέλεφορντ
Λίγη ώρα μετά, ο Κολοσσός ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του Αμερικανού γκαρντ με ένας… παλό γνώριμος των «θαλασσί», καθώς πρόκειται για τον Τρέβορ Ρέλεφορντ.
Ο Ρέλεφορντ αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στον Κολοσσό και μάλιστα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του δεύτερου γύρου στην Α1 μπάσκετ των ανδρών, έχοντας μέσο όρο 13,9 πόντους, 4 ασίστ, 3,1 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα σε 26 αγώνες.
Ο 24χρονος άσος ξεκίνησε την τρέχουσα σεζόν στο Ισραήλ για λογαριασμό της Μακάμπι Κιριάτ Γκατ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Toi & Moi: Πέθανε ο συνιδρυτής, Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος
- Προκόπης Παυλόπουλος: Η διεκδίκηση των κλαπέντων από τους Βουλγάρους χειρογράφων και κειμηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο
- Η Τουρκία επιμένει στον όρο «Τουρκικά Στενά» με νέα επιστολή της στον ΟΗΕ
- Child Benefit Boost: Who Gets Up to €150 Per Child
- Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα – «Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο», λένε οι συγγενείς του
- Γερμανία: Το 52% δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μερτς θα εξαντλήσει τη θητεία της – Σταθερό προβάδισμα για την AfD
