
Jazz Tribute στα 70s με Ραφαηλίδη-Καλαντζή: Προσκλήσεις
...
Οι έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, Χρήστος Ραφαηλίδης και Δημήτρης Καλαντζής «μεταφέρουν» το κοινό στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης του ’70.
Μετά τη sold out εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής και λίγο πριν την αναχώρηση του Χρήστου Ραφαηλίδη για τη Νέα Υόρκη, οι δύο γνωστοί έλληνες “jazzmen” μοιράζονται ξανά τη σκηνή του Roof Stage του Gazarte την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.
Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Με εξαιρετικές σπουδές και σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας jazz, ο Χρήστος Ραφαηλίδης με έναν δυναμικό τόνο Νεοϋορκέζικης jazz και ο Δημήτρης Καλαντζής με ένα ένα μελωδικό, μεσογειακό ταμπεραμέντο, σε συνδυασμό με την αισθαντική φωνή της Τζένης Καπάδαη, το Χάρη Χαραλάμπους στο μπάσο και τον Δημήτρη Κλωνή στα drums, θα παρουσιάσουν τραγούδια αγαπητά στο κοινό όπως των Stevie Wonder, Marvin Gaye, Stylistics, κ.α. Μαζί τους ο τρομπονίστας Αντώνης Ανδρέου.
Ώρα έναρξης: 22:00
Gazarte Roof Stage, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 4 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr 11876, καταστήματα Public, Reload Stores. Seven Spots, Media Markt
entertainment.in.gr
- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα φέτας μετά τον εντοπισμό παθογόνου μικροοργανισμού
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν στο Μουσείο (pics, vid)
- Srdjan Ivanovic: Ο ντράμερ των Blazin’ Quartet μιλά για τη τζαζ και το νέο δίσκο τους
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη στιγμή – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα
- NN Hellas: Ισχυρές επιδόσεις το 2025 με επίκεντρο τον ψηφιακό της μετασχηματισμό προς όφελος των πελατών και των ανθρώπων της, αλλά και ουσιαστική στήριξη της κοινωνίας






