Μπενφίκα: Χάνει τον Σάμαρη για ένα μήνα
Ο Ανδρέας Σάμαρης πρόσθεσε τ' όνομα του στο αγωνιστικό απουσιολόγιο της Μπενφίκα. Ο Ελληνας διεθνής μέσος αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, αφούς τραυματίστηκε και σύμμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «αετών», θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.
Ο Ανδρέας Σάμαρης πρόσθεσε τ’ όνομα του στο αγωνιστικό απουσιολόγιο της Μπενφίκα. Ο Ελληνας διεθνής μέσος αποχώρησε από την προχθεσινή προπόνηση της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, αφούς τραυματίστηκε και σύμμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των «αετών», θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης.
Ο Σάμαρης έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική όμως το ιατρικό επιτελείο της Μπενφίκα δεν αποκλείει να έχει πάθει ζημιά στους συνδέσμους στο γόνατο. Ο Σάμαρης είναι ο όγδοος παίκτης της Μπενφίκα που τίθεται εκτός δράσης, μαζί με δύο ακόμη πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, τον Κώστα Μήτρογλου και τον Λιούμπομιρ Φέισα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προειδοποίηση από την Google: Πάνω από 1 δισεκατομμύριο smartphone αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο ασφαλείας
- Πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Καλάμπρια στον Έσε – Κίτρινη κάρτα έδειξε ο Λάμπρεχτς, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για κόκκινη (vid)
- Λήξη συναγερμού στο Καϊμακτσαλάν: Εντοπίστηκε ο σκιέρ που είχε εξαφανιστεί
- Αποφυλάκιση κρατουμένων στη Βενεζουέλα: Ελεύθερος ο Χουάν Πάμπλο Γκουανίπα, ηγετικό μέλος της αντιπολίτευσης
- Λίβανος: Τουλάχιστον 6 οι νεκροί από την κατάρρευση κτιρίων στην Τρίπολη – Αγωνιώδεις έρευνες
- Ανατροπή και νίκη για τον Ολυμπιακό στη Σύρο (1-3)
