
Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη
...
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στις γειτονιές της Αθήνας, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ετοιμάζει ένα ευχάριστο live πάρτι στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.
Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στις 21.00, ο Φοίβος Δεληβοριάς, παρέα με τους μουσικούς του, Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα και Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, ετοιμάζεται να υποδέχεται το κοινό με ένα παράτολμο πρόγραμμα, που δεν περιέχει ούτε μία διασκευή γνωστού τραγουδιού σε σουϊνγκ.
Με μάσκα και αναπνευστήρα βουτάει στα εγχώρια συναυλιακά ύδατα ψάχνοντας την χαμένη Ατλαντίδα, την ωραία Ελένη, τον Νέμο, τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων και τους χώρους συναυλιών που δεν θέλει κάποιος ενοχλημένος γείτονας να κλείσει ώστε να απολαύσει τον ύπνο του.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Πεζόδρομος Φωκίωνος Νέγρη: Σκύρου & Φωκίωνος
entertainment.in.gr
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί
- Ρωσία: Πλήγμα drones της Ουκρανίας σε χημικό εργοστάσιο
- Σουδάν: Για μια «εγκαταλελειμμένη κρίση» κάνει λόγο ο ΟΗΕ – «Γιατί ο κόσμος δεν έχει εξεγερθεί;»
- Λίβανος: Ο Μερτς προτρέπει τον Νετανιάχου να σταματήσει τον πόλεμο και να αρχίσει συνομιλίες




