H fashion editor της Ιταλικής και Ιαπωνικής Vogue, του W Magazine και street style icon Τζοβάνα Μπατάλια παντρεύτηκε το Σάββατο στο Κάπρι. O επικός της γάμος, με τον βαθύπλουτο Σουηδό επιχειρηματία Όσκαρ Ένγκλεμπερτ είναι από τους λίγους celebrity γάμους που είδαμε κι απολαύσαμε σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο Instagram χάρη στους καλεσμένους που δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και να τις ποστάρουν με το hashtag, #gioandoscar. Ανάμεσά τους βρίσκονταν διάσημα ονόματα. Παράνυφοι και κουμπάροι, διάσημοι επίσης στο χώρο της μόδας, όπως οι Anna Dello Russo, Margherita Missoni, Giambattista Valli, Natasha Poly, Jessica Hart και οι Dsquared2. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν την Πέμπτη και συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο ειδικά διαμορφωμένο τάνκερ για το γαμήλιο πάρτι.
Εκτός απ’ το νυφικό Alexander McQueen, η Μπατάλια άλλαξε τρία ακόμη haute couture φορέματα σ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων πριν και μετά την τελετή. Ξεκίνησε φορώντας μίνι Alaia στο bachelorette party, συνέχισε με Giambatista Valli φόρεμα και ασορτί μπότες κι έκανε μια ακόμη εμφάνιση με λαμπερή τουαλέτα Prada.
Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εκρηκτική προσωπικότητα Μπατάλια, κάνουν όλο το Internet να την περιγράφει ως την πιο cool νύφη όλων των εποχών.

gamos.gr