Με όλους τους παίκτες του στο Μιλάνο ο Ζιντάν για το 11ο…
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει αύριο, Σάββατο, στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου το 11ο κύπελλο πρωταθλητριών στην ιστορία της, αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο. Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, σήμερα πως όλοι οι παίκτες του ρόστερ θα είναι στην αποστολή για τον μεγάλο τελικό.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει αύριο, Σάββατο, στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου το 11ο κύπελλο πρωταθλητριών στην ιστορία της, αντιμετωπίζοντας την Ατλέτικο.
Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν, σήμερα πως όλοι οι παίκτες του ρόστερ θα είναι στην αποστολή για τον μεγάλο τελικό.
Ακόμα και οι τραυματίες Βαράν, Αρμπελόα, που δεν θα παίξουν, αλλά θα είναι στο Μιλάνο με τους συμπαίκτες τους.
Αναλυτικά η αποστολή της Ρεάλ:
Γκολκίπερ: Κέιλορ Νάβας, Κίκο Κασίγια, Ρούμπεν Ιάνεζ. Αμυντικοί: Ντανίλο, Πέπε, Μαρσέλο, Ράμος, Νάτσο, Βαράν, Αρμπελόα. Μέσοι: Κρόος, Κόβατσιτς, Χάμες Ροντρίγκες, Ίσκο, Μόντριτς, Κασεμίρο, Μπέιλ. Επιθετικοί: Χεσέ Ροντρίγκεθ, Μπενζεμά, Λούκας Βάσκεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γερουλάνος: Η Ελλάδα να γίνει ξανά γέφυρα συνεννόησης, υπερασπιζόμενη το διεθνές δίκαιο
- Διευκρινίσεις Γαλλίας: Διαθέτει βάση στις ΗΠΑ για αεροσκάφη που δεν συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Στέγαση: Ζώντας στη χώρα με το μηδενικό απόθεμα κοινωνικής κατοικίας
- Ο Δήμος Χανίων τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Διαψεύδουν οι Κούρδοι του Ιράκ σενάρια εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράν – Τουρκική ανησυχία




