Προπονήθηκε ο Ρονάλντο, παίζει με Μάντσεστερ Σίτι
Έτοιμος για το δεύτερο ημιτελικό του Champions League είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προπονήθηκε σήμερα, Δευτέρα, κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για τον επαναληπτικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσετσερ Σίτι. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0 και με την προσθήκη του Ρονάλντο οι Μαδριλένοι ευελπιστούν ότι θα πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Έτοιμος για το δεύτερο ημιτελικό του Champions League είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προπονήθηκε σήμερα, Δευτέρα, κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για τον επαναληπτικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσετσερ Σίτι.
Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 0-0 και με την προσθήκη του Ρονάλντο οι Μαδριλένοι ευελπιστούν ότι θα πάρουν την πρόκριση για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Από την άλλη πλευρά, πολύ δύσκολα θα προλάβει να ο Καρίμ Μπενζεμά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική
- «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων»: Η παράσταση χορού του Σπύρου Κουβαρά στο ΔΘΠ

