Toyota C-HR 2017: Re-born in the USA
Το compact crossover επεκτείνει τις δραστηριότητες του προβάροντας τις αλλαγές που επιβάλλει η μετάβασή του στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου αναμένεται να φτάσει αργότερα από την ευρωπαϊκή αγορά.
Μπορεί η ευρωπαϊκή εκδοχή του Toyota C-HR να πραγματοποίησε την πρεμιέρα της στην πρόσφατη έκθεση της Γενεύης και να αναμένεται να πάρει μια θέση στις αντιπροσωπείες της ιαπωνικής φίρμας, στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού ως το τέλος της χρονιάς, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η εξέλιξή του τελείωσε με δεδομένη και του ότι το compact crossover της Toyota έχει μπροστά του και άλλες αγορές.
Μια από αυτές είναι και η αμερικανική όπου και «ανήκει» το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο και το οποίο θα αποτελέσει την αμερικανική εκδοχή του μοντέλου με ορίζοντα το 2018 οπότε και αναμένεται να λανσαριστεί στην τοπική αγορά.
Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς με μια προσεκτική παρατήρηση στο δοκιμαστικό πρωτότυπο που πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης κοντά στο Ann Arbor, το αμερικανικό C-HR διαθέτει ανασχεδιασμένη «όψη» και λίγο διαφορετικά φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω προκειμένου να συμβαδίσει με τις διαφορετικές προδιαγραφές της ομοσπονδιακής αμερικανικής νομοθεσίας.
Κατά τα άλλα το C-HR μένει πιστό στο σχεδιασμό του ευρωπαϊκού αντιστοίχου του, εξασφαλίζοντας του τον άτυπο τίτλο ενός από τα πιο ενδιαφέροντα και δυναμικά αισθητικά crossover και στις ΗΠΑ.
Για την ιστορία, στις ΗΠΑ το C-HR αναμένεται να διατεθεί με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό με κιβώτιο CVT τόσο σε δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα μοντέλα των Ιαπώνων με σύστημα αυτόματης πέδησης.
AUTOMEDIA
- Μπραντ Πιτ: Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Ύδρα – Σε ποια άλλη πόλη της χώρας θα ταξιδέψει
- Θεσσαλονίκη: Λήστεψαν πεζούς με την απειλή χρήσης γκλοπ – Τρεις συλλήψεις
- Tα σενάρια αύξησης για τον κατώτατο μισθό
- Φτάνει! Η δημόσια υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό της κομματικής φιλοδοξίας και του πολιτικού παιχνιδιού
- «Στον… αέρα ο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης – Έχει πρόβλημα με τον Σκαριόλο»
- Ρωσία: Ποινική έρευνα για τον ιδρυτή του Telegram – Κατηγορείται για «διευκόλυνση τρομοκρατικών ενεργειών»
- Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Αττική Οδό – Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους
- «Ανόητη, επιφανειακή και υπέροχη» – Η Σίντι Κρόφορντ στα 60 της και η μακρινή συγγένεια με τον Καρλομάγνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-136x85.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442