Πύργος: Το χαλάζι ακύρωσε την παρέλαση, οργή για την άδεια εξέδρα
Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η παρέλαση στον Πύργο, με την απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο. Κάποιοι πέταξαν τις καρέκλες της εξέδρας και σήκωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα των σκουπιδιών.
Υπό καταρρακτώδη βροχή ξεκίνησε για να διακοπεί η παρέλαση στον Πύργο, με την απουσία των επισήμων να εξαγριώνει τον κόσμο.
Όπως μετέδωσε το PatrisNews.gr η παρέλαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:30 με το Ειδικό Σχολείο Πύργου. Ωστόσο το χαλάζι που έπεφτε εκείνη την ώρα ανάγκασε σε διακοπή της παρέλασης.
Η εξέδρα των επισήμων παρέμεινε άδεια, καθώς κανείς δεν εμφανίστηκε.
Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε κάποιους παρευρισκόμενους, οι οποίοι πέταξαν τις καρέκλες της εξέδρας και σήκωσαν πανό διαμαρτυρόμενοι για το πρόβλημα των σκουπιδιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]
- Χέιζ-Ντέιβις: «Eίναι ομάδα του Λεσόρ και του Ναν, έκανα ό,τι μπορούσα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442