
ESPN: «Κάνει ”θόρυβο” στις ομάδες του NBA ο έλληνας ομογενής Ντόρσεϊ»
Το ESPN έπλεξε το εγκώμιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μετά την εντυπωσιακή του απόδοση στον τελικό της περιφέρειας Pac12 και την κατάκτηση του τίτλου από το Κολέγιο του, το Όρεγκον, το οποίο στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας και είναι μεταξύ των φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ φορ του NCAA (2-4/4, Χιούστον).
Το ESPN έπλεξε το εγκώμιο του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μετά την εντυπωσιακή του απόδοση στον τελικό της περιφέρειας Pac12 και την κατάκτηση του τίτλου από το Κολέγιο του, το Όρεγκον, το οποίο στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας και είναι μεταξύ των φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ φορ του NCAA (2-4/4, Χιούστον).
Το ESPN ξεχώρισε τον Έλληνα ομογενή γκαρντ και τον τοποθέτησε πρώτο στη λίστα των παικτών που αξίζει να δεις στη συνέχεια του κολεγιακού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά: «Ο Ντόρσεϊ ωρίμασε στις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν με την ομάδα του Όρεγκον και βοήθησε το Κολέγιο του να τερματίσει στην κορυφή του Pac12, με μία επιβλητική νίκη επί της Utah με 31 πόντους διαφορά.
»Σε εκείνο το ματς, ο Ντόρσεϊ, ο οποίος υπήρξε μέλος της ελληνικής Εθνικής ομάδας Under-19 το περασμένο καλοκαίρι, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κρήτης, ολοκλήρωσε το ματς με εντυπωσιακά ποσοστά.
»Συγκεκριμένα με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Ο ύψους 1.93 γκαρντ, ο οποίος σουτάρει με ποσοστό 43% από την γραμμή του τριπόντου, κάνει “θόρυβο” στις ομάδες του ΝΒΑ που ψάχνουν παίκτες για τα ερχόμενα draft.
»Αυτήν την στιγμή, πάντως, αποτελεί τον παίκτη-καταλύτη για την ομάδα του Όρεγκον, η οποία ελπίζει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και το Χιούστον, όπου θα διεξαχθεί το Final-Four του κολεγιακού πρωταθλήματος φέτος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρήτη: Συνελήφθη Βρετανός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου – Επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του σε πτήση από Αγγλία
- Το BBC αποθέωσε τον Akyla για την εμφάνισή του στη Eurovision
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Ο κόσμος αντλεί από τα αποθέματα του πετρελαίου με ρυθμούς ρεκόρ
- Χανταϊός: Σε νοσοκομεία 22 Γάλλοι που είχαν έρθει σε επαφή με την Ολλανδή που πέθανε
- Οι ανισότητες ευθύνονται για το ένα τρίτο των θανάτων από κρύο ή ζέστη στην Ευρώπη
- Ελλάδα – Ολλανδία: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο η Εθνική χάντμπολ


