
Luca di Montezemolo: Τα νέα για τον Σούμι δεν είναι καλά
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, δεν είναι καλά, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, δεν είναι καλά, όπως δήλωσε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο.
Ο Γερμανός συνεχίζει να λαμβάνει εντατική θεραπεία μακριά από τη δημοσιότητα στο σπίτι του στην Ελβετία, ύστερα από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη στο κεφάλι σε ατύχημα, ενώ έκανε σκι, στη Γαλλία τον Δεκέμβριο του 2013.
«Έχω νέα και δυστυχώς δεν είναι καλά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μοντετζέμολο, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ υπογράμμισε:
«Η ζωή είναι παράξενη. Ήταν ένας φανταστικός οδηγός και είχε μόνο ένα ατύχημα με τη Ferrari το 1999 (σ.σ. ο «Σούμι» είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι στο βρετανικό Grand Prix εκείνης της χρονιάς)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ΚΝΕ για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
- Μπράιτον: Εκτός για μήνες ο Τζίμας
- Οκτώ σκάφη προσδέθηκαν για πρώτη φορά ταυτόχρονα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
- Νέα Ζηλανδία: Ύστερα από αναμονή ημερών ανακτήθηκε αυγό Φαμπερζέ που είχε… καταπιεί κλέφτης
- Χρόνος, φθορά, αμφισβήτηση, φιλοσοφία: Ο εικαστικός κόσμος της Λυδίας Δαμπασίνα είναι φτιαγμένος από ερωτήματα
- Αγρίνιο: Τρεις 13χρονες συνελήφθησαν για μπούλινγκ σε συμμαθήτριά τους
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Τα καλά από το σκάσιμο μιας «φούσκας» πολλών τρισ. ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-136x85.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442