Ο Μέσι θα συναντήσει στην Βαρκελόνη τον 5χρονο Αφγανό Μουρτάζα
Το όνειρο του μικρού Μουρτάζα θα γίνει πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς από το Αφγανιστάν, που η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου, τις προηγούμενες ημέρες, πρόκειται να συναντήσει το ίνδαλμά του στην Βαρκελόνη. Αυτό έκανε γνωστό η Aff, ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν, με δήλωση του εκρποσώπου της Σιέντ Αλί Καζεμί .
Το όνειρο του μικρού Μουρτάζα θα γίνει πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς από το Αφγανιστάν, που η φωτογραφία του έκανε το γύρο του κόσμου, τις προηγούμενες ημέρες, πρόκειται να συναντήσει το ίνδαλμά του στην Βαρκελόνη. Αυτό έκανε γνωστό η Aff, ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αφγανιστάν, με δήλωση του εκρποσώπου της Σιέντ Αλί Καζεμί .
«Εχουμε επικοινωνήσει με τον Λεό Μέσι και την Μπαρτσελόνα για να κλείσουμε την συνάντηση,» είπε χαρακτηριστικά, ότι οι επαφές έγιναν μέσω e-mail, η ημερομηνία κλείστηκε, αλλά δεν κοινοποιήθηκε.
Ετσι ο Μουρτάζα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να γνωρίσει από κοντά το ίνδαλμά του. Η ιστορία του έγινε γνωστή πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, από μία φωτογραφία που τον απαθανάτισε με μία αυτοσχέδια μπλούζα της Αργεντινής από πλαστική σακούλα , με το νούμερο 10 του Μέσι.
Ο πιτσιρικάς, 5 ετών, ανήκει στην εθνική μειονότητα της Χαζάρα, της οποίας το δράμα έγινε bestseller «ο κυνηγός των χαρταετών» και ζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό, στην επαρχία Γκάζνι, στα Νότια του Αφγανιστάν.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.